Andet års moduler

2. uddannelsesår er året, hvor du får dybere kendskab til behandlingsformerne, får mulighed for at fordybe dig i emner, du finder spændende, og du bliver i stand til at udføre specialiserede og målrettede behandlinger.

11. modul - Organmassage (Visceral)

Her fortsætter arbejdet med de indre organer. Efter dette modul er du i stand til at arbejde på hele fordøjelsessystemet og respirationssystemet. Der trækkes mange tråde til kranio sakral terapi og tensegrity.

12. modul - Bevægelser og Øvelser (evt. Gæstelærer)

Modulet arbejder med bevægelse af kroppen og ideer til genoptræning. Du vil lære øvelser til at styrke forskellige muskelgrupper og led. Øvelser som du kan videregive til dine klienter for at optimere behandlingerne. Vi ser også på vigtigheden af klientens egen indsats i bedringen af deres helbredstilstand.

13. modul - Kranio Sakral Terapi - Temporalknoglerne

Os temporale - temporalknoglen kaldes også motorknoglen. Hele modulet handler om vigtigheden af denne knogles funktion, idet den danner led med næsten alle kraniets øvrige knogler.

Balance, hørelse og orientering i rummet er tæt knyttet med denne vigtige knogle.

14. modul - Psykologi m.v. & Gæstelærer

Samtale i klinikken, ikke voldelig kommunikation m.v. Kost og ernæring - Hvad skal vi være opmærksomme på, hvis problemerne ligger i den indre kemi.

15. modul - Kranio Sakral Terapi - Piskesmæld

Ud fra temaet piskesmæld vil vi kombinere det, du har lært indtil nu. Det er vigtigt, at du er i stand til at vælge teknikker og sætte en behandling sammen ud fra en problematik. F. Sills: De 3 rytmer i KST systemet.

16. modul - Regnskab & Gæstelærer (evt. Repetition)

Start af klinik, annoncering samt orientering om regnskab, budget og skat.

Hvad er homøopati ? Hvor finder jeg de gode naturprodukter ?

17. modul - Kranio Sakral Terapi - Ansigtet m.v

Som det sidste modul med decideret kranio sakral terapi er vi kommet til ansigtets knogler. Arbejdet vil handle om tandstilling, ansigtsform, ansigtet som udtryksmiddel, og deriblandt det, som Stephen Porges kalder for "social engagement" eller vagus break.

18. modul - Repetitionsmodul

Her skal alle dine spørgsmål, der måtte være tilbage, stilles.

19. modul - Tensegrity - Traumer

Dette næstsidste modul i din uddannelse vil handle om traumer og forløsningen af disse. Mange klienter vil komme til dig efter uheld, fald og slag. Ofte forsøges der at "lappe" lokalt på følgerne, men dette modul lærer dig at afsløre det primære traume i kroppen og "gå i dialog" med dette. At endnu engang opleve kroppen som en helhed, og forstå at "er fingeren såret, så er hele kroppen såret", og arbejde udfra denne forståelse, så hele kroppen igen bliver hel.

20. modul - Repetition og Eksamen

Vi kombinerer alt, hvad du har lært på uddannelsen. Der lægges stor vægt på, at du nu er i stand til at vælge frit mellem teknikker og tilgangsvinkler til en problematik.

Modulet vil samle hele uddannelsen og vil slutter af med eksamen.
Skolen forbeholder sig retten til at omgruppere enkelte moduler, hvis det viser sig hensigtsmæssigt for holdets undervisning.